Recept: Kaffedrink toppad ned mörk choklad och rostad kokos
21 Aug 2019
Du behöver:
1 msk Chokladsås
1 dl Löfbergs ICE Double Espresso
4 cl mörk rom (ej rom för en alkoholfri variant)
2 dl kokosgrädde
5 st Isbitar
1 tsk Riven mörk choklad
1 msk Rostad kokos
Gör så här:
Ringla chokladsås på insidan av glasetBlanda rom, kokosgrädde och ICE double espresso med isbitar i en shaker och skaka noga. Häll upp i glaset och toppa med riven choklad och rostad kokos.
Av: Annika Rådlund Källa: Löfbergs lila
21 Aug 2019
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Regeringen går vidare med förslaget om gårdsförsäljning av alkohol
Regeringens förslag innebär att:
-
Byggstart för Hotell Polishuset
"Det är en mycket vacker byggnad med stora egenvärden, inte minst dess historia som polishus"
-
Fastfood & Café & Restaurant Expo arrangeras i Stockholm
Nytt för i år är "Flavour Journeys"
-
Var sjunde vågar inte göra sin röst hörd på jobbet
"Tystnadskultur gör att missförhållanden som ekonomiska oegentligheter eller sexuella trakasserier riskerar att inte komma upp till ytan"
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"