Vegansk Tex Mex Fest
 En älskad favorit i vegansk tappning – med creamed corn som pricken över i.
 4 portioner
 1 pkt Quorn Vegan Nuggets (280 g)
 20 g tacokrydda
 Olja till stekning
     Creamed Corn:
 1 burk majs (cirka 150 g)
 2 msk vegansk cream cheese
 Salt
 Svartpeppar 
    Till servering:
 Mjuka tortillabröd
 Salsa
 Babyspenat
 Tomat
 Groddar
 Färsk koriander
 Salladslök
 Lime
 Picklad rödlök
    1. Hetta upp olja och tacokrydda i panna och stek nuggets enligt anvisning på förpackningen.
    2. Creamed Corn: Mixa majs och cream cheese slätt. Smaka av med salt och peppar.
    3. Servera nuggets i tortillabröd med tillbehör och creamed corn.
Fräsch vegansk bowl som går snabbt att laga.
4 portioner
    1 paket Quorn Vegan Nuggets (280 g)
600 g blandade rotfrukter (ex potatis, palsternacka, morot)
200 g edamamebönor
100 g färsk spenat
Olja
Salt
Peppar
Sweet & sour dip:
2 ½ tsk Maizena
4 msk ris- eller vitvinsvinäger
4 msk socker
4 msk ketchup
1 tsk salt
2 dl vatten
1 msk olja
1. Skär rotfrukterna i strimlor och kör dem i ugn med lite olja på 250 grader cirka 20 minuter. Passa så de inte bränns. Salta och peppra.
2. Tillaga nuggets enligt anvisning på förpackningen.
3. Dipsås: Koka upp alla ingredienser i en kastrull. Lös maizenan i lite vatten och häll den i såsen. Koka ytterligare någon minut. Låt svalna.
4. Varva nuggets, rotfruktsfrites, edamamebönor och spenat i en skål. Häll på såsen och servera!
 
                                                                         
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            