Tommy Myllymäki ny juryordförande för Årets Kock
22 Nov 2019
2007 stod Tommy Myllymäki som segrare i Årets Kock och han har därefter tävlat och coachat andra i internationella matlagningstävlingar med stor framgång. Tommy har under många år varit en självklar medlem i juryn för Årets Kock, nu blir han juryns ordförande.
– Jag är otroligt hedrad och glad över uppdraget och jag ser verkligen fram emot att få vara med i den fortsatta utvecklingen av tävlingen Årets Kock, säger Tommy Myllymäki, ny juryordförande Årets Kock och grundare av Aira som öppnar våren 2020.
Juryns ordförande har uppdraget att sätta samman och leda den jury som bedömer i tävlingen Årets Kock – SM i professionell matlagning. Nytt från och med i år är att ordförandeskapet tillsätts för en treårsperiod åt gången.
– Tommy Myllymäki är en respekterad kock både nationellt och internationellt och är med sin passion för gastronomi och förståelse för tävlingsförfarandet en stor tillgång till teamet, säger Andreas Stenberg, vd Årets Kock.
Av: Annika Rådlund Källa: Årets kock
22 Nov 2019
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Regeringen går vidare med förslaget om gårdsförsäljning av alkohol
Regeringens förslag innebär att:
-
Byggstart för Hotell Polishuset
"Det är en mycket vacker byggnad med stora egenvärden, inte minst dess historia som polishus"
-
Fastfood & Café & Restaurant Expo arrangeras i Stockholm
Nytt för i år är "Flavour Journeys"
-
Var sjunde vågar inte göra sin röst hörd på jobbet
"Tystnadskultur gör att missförhållanden som ekonomiska oegentligheter eller sexuella trakasserier riskerar att inte komma upp till ytan"
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"