Extra proteinrik Keso
3 Feb 2016
Cottage Cheese. Två färdiga mellanmål med olika toppings och en naturell variant.
Nyheterna har extra högt proteininnehåll och endast 1,5 - 3,3 procent fett. De är tillverkade av svensk mjölk och består av så kallad cottage cheese, grynig färskost med ett naturligt
högt innehåll av protein.
Färdiga mellanmål - Kokos & Branflakes och Jordgubb & Müsli
De två färdiga nyheterna kommer i två olika smaksättningar. Den ena har en topping med kokos och torkad paprika, paprika innehåller mindre kolhydrater än frukt.
Den andra nyheten, med jordgubb, passar lika bra till frukost som mellanmål. De innehåller 19
respektive 20 gram protein per förpackning.
Den tredje produkten är en naturell variant som passar lika bra för frukost som matlagning eller
mellanmål.
• Kokos & Branflakes, 19g protein/förpackning. Per 100g: 110kcal, 3,3g fett, 6,4g kolhydrater, 14g protein.
• Jordgubb & Müsli, 20g protein/förpackning. Per 100g: 130kcal, 2,3g fett, 11g kolhydrater, 14g protein.
Båda med 125g cottage cheese och olika toppings. Cirkapris 19 kr.
• Naturell, 38g protein/förpackning. Per 100g: 80kcal, 1,5g fett, 2,1g kolhydrater, 15g protein.
Produkten kommer i 250g-förpackning. Cirkapris 15 kr.
Samtliga produkter lanseras i butik vecka 5.
Arlafoods.com
3 Feb 2016
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Mässan FFCR hyllar innovativa produkter i tävlingen Innovation Awards
”Vi är oerhört stolta över att lansera Innovation Awards – en tävling som sätter fokus på framtidens produkter och tjänster"
-
Nordic Seafood Summit arrangeras
Här möts hela sjömatsbranschen för framtidens möjligheter
-
Fem i topp - Mest lästa artiklarna 2024
Detta är de mest klickade artiklarna under året:
-
Max lanserar en hyllad Brooklyn- burgare
"Det här måste vi ta hem till Sverige”
-
Regeringen går vidare med förslaget om gårdsförsäljning av alkohol
Regeringens förslag innebär att:
-
Byggstart för Hotell Polishuset
"Det är en mycket vacker byggnad med stora egenvärden, inte minst dess historia som polishus"
-
Fastfood & Café & Restaurant Expo arrangeras i Stockholm
Nytt för i år är "Flavour Journeys"