Ipads till varje restauranggäst

IpadNordens högsta hotell, Scandic Victoria Tower, använder Ipads i stället för meny i restaurangen. Ett grepp som skapat nöjda gäster och ökad försäljning.

– Jag hade tidigt en vision om att utnyttja ny, modern teknik för att skapa den rätta känslan. Användningen av Ipads har överträffat högt ställda förväntningar hos personalen och gästerna gillar det verkligen, kommenterar Helena Söderberg, hotelldirektör på Scandic Victoria Tower.

När maträtterna presenteras med verklighetstrogna bilder blir det enklare för gästerna att se vad de faktiskt får. Även för personalen finns stora fördelar. Det är till exempel enkelt att snabbt ta bort en bild på en rätt som tagit slut eller byta ut något som förändrats.

– Att menyerna kompletteras med bilder gör maten mer lockande. Vi märker ökad efterfrågan på de maträtter och viner som vi rekommenderar och framförallt desserter har en strykande åtgång, säger Marcos Campos, Food & Beverage Manager.

Läs också