Mitt kök som går av stapeln på Stockholmsmässan andra helgen i november bjuder på en söt nyhet när ett specialbyggt kafé slår upp dörrarna för alla kak- och bullälskare.
– Vi ser att alltfler vill satsa på riktigt välgjort fikabröd, och därför följer vi nu upp succén Kockarnas Krog med Konditorernas Kafé, berättar projektledaren Daniel Fritzdorf.
Deltagarna är handplockade från bland annat Tössebageriet och Chokladfabriken. På Tössebageriet arbetar Årets Konditor Cecilia Andersson och fjolårets pristagare i tävlingen Josefine Baummann hittar vi på Chokladfabriken.
Josefine Baummann gör desserten till Kockarnas Krog, och eftersom temat i år är ”Minnenas Mat” så har hon valt att laga just den tårta som hon vann konditortävlingen med 2011.
– Det är en modern variant av den klassiska schwarzwaldtårtan, en chokladbrowniebotten med chokladpannacotta, hasselnötsmaräng, körsbärsmarmelad och kesellamousse.