Vill du erbjuda dina matgäster ett kött utöver det vanliga i hamburgerbröd, pitabröd eller på tallriken? På väg in i svensk matkultur är Pulled pork som är ett så mört och vällagat fläskkött att det går att dra isär, där av namnet.
Specialitén är hämtad från de amerikanska sydstaternas tradition av barbeque, det vill säga stora köttstycken som tillagas långsamt på låg
värme och får smak av rök. Inspirationen kommer från de infödda indianernas mattradition av långtidslagat över öppen eld. Tulip Foodservice lanserar en färdiglagad
Pulled pork för det funktionella och moderna storköket. Köttet kommer från bogen och tillagas i ett enda stycke med sous videkokning.
Tulip Foodservice har också tagit fram en receptfolder full med goda tips och idéer.
Läs mer på: www.tulip.se
Årets Konditor
Kristin Hamberg vann finalen av Årets Konditor 2025
"Jag är så otroligt glad att juryn såg och uppskattade min vision"
Nyheter
Carina Lovén vann Pralin-SM
Minskat Matsvinn
Skänker pengar till välgörenhet för varje tom tallrik
För varje renskrapad tallrik skänks pengar till välgörenhet, något som även förväntas minska...
Nybyggt hotell
Premiär för nya hotellkedjan Stopover
Minskat Matsvinn
Viking Line har halverat matsvinnet ombord
