Nedräkning inför Fastfood & Café & Restaurant Expo
10 Maj 2022
Easyfairs meddelar att kända branschpersonligheter kommer att finnas på plats och det kommer att bjudas på en del överraskningsmoment för att fira att det oönskade uppehållet är slut.
– Det känns fantastiskt att återigen kunna planera en mässa för restaurang, café och fastfood-branschen, där möten, affärer och inspiration flödar. I år kommer det även hända något lite extra. Men det säger jag inget mer om nu utan det får besökarna uppleva på plats på eftermiddagen den första mässdagen, säger Business Area Manager Lisa Zenovon
På mässan kommer det att finnas allt inom mat, dryck, utrustning och maskiner under ett och samma tak. Bland utställarna på Kistamässan finns landets största grossister, branschens ledande leverantörer och flera mindre uppstickare. På mässans scenprogram återfinns namn som Lisa Lemke, Frida Nilsson. Sebastian Gibrand, Jens Dolk och Hans Skruvfors.
– Det är just kombinationen eller mixen om man hellre vill kalla den så, som gör mötesplatsen så intressant. Vi är tacksamma och stolta över det startfält vi har och ser fram emot att kunna bjuda branschens besökare och utställare på ett riktigt välfyllt smörgåsbord. Vi är så redo för att köra mässa igen, fortsätter Lisa.
Ny mässkalender
I vågorna efter pandemin kommer nu ett pärlband av FFCR-mässor med start i Stockholm den 24-25 maj. Därefter arrangeras mässan i Göteborg den 21-22 september och Malmö den 18-19 oktober. Från och med i år kommer FFCR i Stockholm att arrangeras varje vår. På höstarna varvas mässan i Göteborg och Malmö vartannat år.
10 Maj 2022
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"