Aveqia öppnar Sveriges största gastronomiska matstudio i Göteborg med plats för över åttio matlagande gäster samtidigt. Det är den välkände arkitekten Pontus Lomar, Lomar Arkitekter, som har ritat den toppmoderna studion med köksutrustning från Gaggenau.Upphovsmannen till konceptet är kocken David Berggren med bakgrund från bland annat Operakällaren och The Cellars Hohenort i Sydafrika.
– Aktiv matlagning passar alla. Det är en aktivitet där man kan möta sina kunder och samarbetspartners i en avslappnad miljö, vare sig man vill väva samman en arbetsgrupp eller bara njuta av god mat och dryck under en trevlig gastronomisk kväll, säger David Berggren.
Nyheter
Årets kock öppnar ny restaurang
Nyheter
Fine dining i husvagn – längs Göta kanal i sommar
Nytt gourmetkoncept längs Göta kanal i sommar
Drinkrecept
Drinkrecept: 3 kalla alkoholfria kaffedrinkar
Byggprojekt
The Crane Hotel byggs i Hudiksvalls historiska kranfabrik
Hotellet blir en förlängning av Aktivitetsfabriken