Operakällaren öppnar ny uteservering
27 Jun 2020
Stefano Catenacci har varit kökschef kökschef på restaurangen Operakällaren sedan 1996 och det är även han som har satt menyn till uteserveringen. Menyn visar rätter som Kalixlöjrom med gräddfil, citron och potatischips, friterad torsk med kokt färskpotatis, gräslökskräm och fänkålscrudité samt Operakällarens råbiff. Gäster som bara vill ta ett glas vin, champagne eller annan dryck är också välkomna.
- Vi är så glada att få berika Stockholm med en solig uteservering. Självklart är vi måna om att minska smittspridning och följer alla rekommendationer och restriktioner från Folkhälsomyndigheten, säger Abbe Ibrahim, VD på Operakällaren.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Operakällaren
27 Jun 2020
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Regeringen går vidare med förslaget om gårdsförsäljning av alkohol
Regeringens förslag innebär att:
-
Byggstart för Hotell Polishuset
"Det är en mycket vacker byggnad med stora egenvärden, inte minst dess historia som polishus"
-
Fastfood & Café & Restaurant Expo arrangeras i Stockholm
Nytt för i år är "Flavour Journeys"
-
Var sjunde vågar inte göra sin röst hörd på jobbet
"Tystnadskultur gör att missförhållanden som ekonomiska oegentligheter eller sexuella trakasserier riskerar att inte komma upp till ytan"
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"