1:a servis till restaurang Chill Out i Mellbystrand
12 Mar 2024
1:a servis till restaurangen Chill Out i Mellbystrand, som 1:a Servis har du hand om serveringen där du arbetar aktivt med att överträffa gästernas förväntningar samt ansvarar för att rutiner sköts på ett serviceinriktad sätt.
Vi ser att du som söker har rätt inställning till arbetslivet, nära till skratt, snabba fötter är social och bor i Mellbystrand eller i dess närhet.
I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. -Gästbemötande -Kassahantering -Mat och dryckservering -Merförsäljning -Enklare personalansvar
-Planering -Rapportering och avstämning -Sociala Medier
Lön enligt överenskommelse, restaurangen är medlemmar av Visita och HRF.
Känner du till restaurangen så är det extra plus i kanten, för mer info om restaurangen se i sociala medier FB eller hemsida.
https://www.facebook.com/chilloutmellby
https://chilloutmellby.se/
Kvalifikationer Vi ser att du som söker:
-Har erfarenhet från restaurang med goda servis- och barkunskaper.
-Ser service som en naturlig del utav dig och sätter alltid gästen i fokus.
-Du drivs av ett högt tempo och levererar alltid på högsta nivå.
-Är positiv, engagerad och ansvarsfull.-Är ordningsam, punktlig och samarbetsvillig.
-Gillar att ta ansvar och har ett naturlig ledarskap.
-Har en hög ambitionsnivå och ständig vilja att utvecklas ser vi som en självklarhet.
-Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Om arbetsgivaren StaffPool AB är ett företag med verksamhet bemanning, konsultering och rekrytering inom hotell, restaurang och evenemang med säte i Stockholm.
Hur du ansöker Du söker denna tjänst via denna CV databas.
Vid frågor kan du kontakta oss via e-post [email protected]
Välkommen med Din ansökan, intervjuer sker löpande digitalt.
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"