Indochine har öppnat på Arlanda
14 Dec 2024
Marknadsplatsen fortsätter ta form i Terminal 5 på Stockholm Arlanda Airport med ett tydligt fokus på det svenska och nordiska vad gäller såväl utbud och smaker som kommersiell design. Samtidigt smyger sig influenser från USA, Medelhavet och nu Asien in bland utbudet som successivt växer fram.
− Vi vill erbjuda resenärerna ett varierat matutbud med smaker från olika delar av världen − vår målsättning är att göra mat och dryck till en del av resenärsupplevelsen. Det ska finnas ett brett utbud av restauranger som passar många olika behov och en variation i produktsortiment, priskategorier och varumärken. Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad och kommersiell utveckling på Swedavia.
Inredningen på Indochine går i en ljust rosa ton och miljön är både inbjudande och inspirerande. Maten har sitt ursprung från Asiens alla hörn med fokus på distinkta och rena smaker. Menyn består av kalla och varma rätter såsom Sushi, Chirachi, Gyoza, Bibimbap och Pad Thai.
– Vår ambition är att alltid skapa mervärde på flygplatsen där vi erbjuder en unik smakupplevelse. Råvaran och hantverket står i fokus i kombination med en effektiv och personlig service till alla som är på väg på sin resa. Med Indochine fyller vi ett tomrum i Terminal 5 med ett helt nytt och spännande matkoncept som vi är övertygade om att resenärerna kommer uppskatta, säger Charlotta Söör, grundare och delägare av RC-gruppen.
Indochine finns på Marknadsplatsen i Terminal 5. Öppettiderna är dagligen klockan 05−22.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Swedavia
14 Dec 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Fabriken by Pontus Frithiof öppnar i Nacka Strand
"Vi är inspirerade av lokalernas industriromantiska charm men vill också bjuda på en upplevelse bortom det förväntade"
-
Hjortviken Country Club öppnar idag
Hotellet satsar på skärmfria hotellrum
-
Strawberry utökar i Danmark
"Hotellet har ett magiskt läge"
-
Mässan FFCR hyllar innovativa produkter i tävlingen Innovation Awards
”Vi är oerhört stolta över att lansera Innovation Awards – en tävling som sätter fokus på framtidens produkter och tjänster"
-
Nordic Seafood Summit arrangeras
Här möts hela sjömatsbranschen för framtidens möjligheter
-
Fem i topp - Mest lästa artiklarna 2024
Detta är de mest klickade artiklarna under året:
-
Max lanserar en hyllad Brooklyn- burgare
"Det här måste vi ta hem till Sverige”