1923 Tunnbröd & Deli söker kock för sommaren
13 Mar 2024
Vi älskar mat, bygden och människor. Att bidra till ett godare Höga Kusten är vår drivkraft.
Vi serverar mat och dryck i vår restaurang, som också kan köpas i vår Deli och butik. Du kan till och med köpa med dig vårt alkoholfria utbud.
Vi låter gästerna smaka på utvalda delar av vårt sortiment för att de ska upptäcka nya favoriter. Om du delar vår passion för god mat, välkommen med din ansökan.
SOMMARJOBBET
Vi söker personal för sommarjobb under vår högsäsong, som sträcker sig från mitten av juni till och med augusti. Det är viktigt att du kan arbeta hela juli, eftersom det är vår peaksäsong.
Hos oss har vi generösa öppettider, med 80% öppet dagtid och få kvällsservicar som ändå stänger i rimlig tid. Detta gör det möjligt att kombinera familjeliv med din passion för restaurangbranschen.
Vi är ett team på 1923 och även om du kommer att ha huvudsakliga arbetsuppgifter inom deli, servis eller kök, förväntar vi oss att du är flexibel och kan hoppa in på andra områden vid behov. Genom att hjälpa varandra skapar vi en förståelse för varandra och utvecklar oss som kollegor.
KOCK
Vi vågar påstå att det är svårt att toppa vårt skafferi, en delibutik med ost och charkdisk! På 1923 har vi en familjär och omtänksam stämning på jobbet. Vårt kök bakar vårt mjuka bröd, producerar våra röror och delikatesser som säljs i butiken såväl som lagar maten till restaurangen.
Hos oss får du som kock möjligheten av att njuta av att jobba primärt dagtid och fåtalet kvällar.
Exempel på arbetsuppgifter:
* Laga våra härgjorda godsaker till butiken
* Lunch a la carte
* Viss kvällsservice
* Hjälpa servisen vid behov och möjlighet
* Hjälpa butiken vid behov och möjlighet
* Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i köket.
13 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"