Det finns jultraditioner som verkligen förtjänar att utmanas. Till exempel den att vi envisas med söt julmust och mörk julöl till julbordets alla läckerheter – till och med till julskinkan. Philipson Söderberg tycker att de är värda en dryck som framhäver dem och får dem att komma till sin rätt. Som Beaujolais-Villages, från franska vinhuset Georges Duboeuf. Ett fräscht, lätt och fruktigt rödvin – fullt av karaktär. Vinet har en lätt, harmonisk och mjuk smak med mycket frukt och friska syror. Den karaktäristiska lätta fruktigheten hos vinet balanserar elegant upp sältan hos julskinkan och de andra specialiteterna på julbordet. Servera vinet lätt kylt (12–15 grader).
Läs också
Nyheter
Årets kock öppnar ny restaurang
Nyheter
Fine dining i husvagn – längs Göta kanal i sommar
Nytt gourmetkoncept längs Göta kanal i sommar
Drinkrecept
Drinkrecept: 3 kalla alkoholfria kaffedrinkar
Byggprojekt
The Crane Hotel byggs i Hudiksvalls historiska kranfabrik
Hotellet blir en förlängning av Aktivitetsfabriken