À la carte-kock
19 Mar 2024
I vår restaurang Gustawas Kök & Bar är menyn modern och innovativ, inspirerat av handelsresande, sjömän och rockartister genom tiderna. En smakrik crossover-upplevelse! Vår grundfilosofi i köket är svensk matlagning med influenser från hela världen.
Som á la carte kock på Västerviks Stadshotell är du en viktig del i att skapa en unik upplevelse för våra gäster!
Vi söker dig som har mer än 3års erfarenhet från á la carte, som gått restaurangskola och bara älskar att laga mat med härliga råvaror. Intresse, attityd och stark vilja kommer du långt med! Vi lägger stor vikt vid din personlighet.
Du har erfarenhet från liknande befattning, minst 3 år
Självgående, strukturerad, noggrann och pålitlig
Förmågan att hantera flera ärenden parallellt
Du är kommunikativ och har förmågan att samarbeta
Har du inte kunskapen skaffar du dig den
Det vi uppskattar med dig är att du gillar detaljer, är nyfiken och besitter förmågan att se vad som krävs för att göra gäster glada och nöjda.
Vi erbjuder en arbetsplats med en härlig gemenskap, vi tycker det ska vara roligt att jobba!
Västerviks Stadshotell är ett anrikt stadshotell som funnits länge och är en stor del av Västervik som stad. Det vill vi bevara, men vi vill även utveckla och förnya. Vi är också en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi minnesvärda upplevelser för våra gäster.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Vi tillämpar provanställning på 6 månader. Vi har givetvis kollektivavtal. Lön enligt avtal med hänsyn till erfarenheter & kunskap.
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"