Allt-i-allo med serveringsvana & öga för detaljer
12 Mar 2024
Du är självständig, systematisk, flexibel, social, fokuserad, mycket noggrann och kan arbeta med flera saker samtidigt. Förutom ordningssinne behöver du ha mycket god erfarenhet från serveringsyrket. Du måste ha minst B-körkort. Tjänsten kan anpassas 80-100% efter överenskommelse.
Sök nu om du är intresserad, intervjuer kommer att genomföras löpande. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.
Vi är ett familjeföretag med 10 heltidsanställda och många extraanställda servitörer och cafébiträden. Du kommer att jobba på vårt kontor i Solna, här finns också våra produktionslokaler för catering. Ägarna jobbar operativt i verksamheten och du kommer att jobba nära dem. Vi etablerades 1991, är kollektivanslutna och jobbar med catering och evenemang till företag och privatpersoner i Stockholm. Vi driver också caféerna på Berwaldhallen i Stockholm.
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"