Årets glassnyheter från GB Glace
3 Mar 2016
Snart är glassäsongen i full gång, och nu har nyheterna från GB Glace presenteras. I år lanserar de tio nykomlingar på glasskartan.
I år presenteras tio glada glassnyheter med utsökta smaker – allt från lakrits, härliga hallontoner till kraftiga inslag av nöt och choklad. Nu kan dessutom ännu fler ta del av glassglädjen då sortimentet har breddats med fler laktosfria alternativ.
Oreo Sandwich
Nu finns äntligen favoritkexet som glass, i form av en riktig snack(is). Fyllig vaniljglass blandad med Oreobitar och kräm, omsluts av två Oreokex.
Sandwich Break
En mindre variant av en av GB Sandwich. Glassen består av två mjuka chokladkex fylld med vaniljglass med chokladrippel.
Feast Snack Bar
Jordnötsglass med kolasåskärna täckt av ett lager choklad med hackade jordnötter, allt detta i bar-format.
Ben & Jerrys Cookie Dough ’Wich
Den kända glassen med bitar av kakdeg kommer här i ett annat format och gör därmed gästspel på GB Glace-kartan. Ben & Jerry’s har bakat in sin allra godaste Cookie Dough-glass mellan två mjuka och samtidigt knapriga Chocolate Chip Cookies.
Solero Red Berries
Kalorisnål bärexplosion på pinne! Med endast 111 kcal blir Solero det givna valet för den som är uppmärksam på sitt kalori-intag. Med ett fräscht hallonöverdrag och krämig hallonsås inbäddad med smakrik jordgubbsglass gör sig denna glass perfekt en varm sommardag.
Magnum Double Caramel
Snacka om lager-på-lager. Här har vi en oemotståndlig glass som med sin krämiga vaniljglass, choklad- och kolasås och dubbla lager chokladtäcke, gör en riktigt efterlängtad comeback i glassfrysen.
Magnum Double Peanut Butter
Len jordnötsglass och dubbla chokladtäcken med salt jordnötssås mellan.
Lakritsdröm
Äntligen ett laktosfritt alternativ för lakritsälskaren! Lakritsdröm är vad vi kallar den klassiska struten med laktosfri vaniljglass och smaskig lakritskärna, toppad med lakritsströssel.
Kingis Crumble
Nu får 1,4 miljoner fler svenskar chansen att njuta av en klassiker på pinne! Äntligen är en laktosfri variant av favoritglassen Nogger här! Med laktosfri vaniljglass och en hård chokladkärna täckt med ett choklad- och hasselnötsöverdrag .
Twister bär
Twister Bär är en snurrig mix av vinbärsisglass och krämig vaniljglass med en kärna av isglass med jordgubbssmak.
www.gb.se
3 Mar 2016
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Hotellet har inrett ett Mellorum
Mellorummet har glammiga detaljer och utlovar flera överraskande inslag. Bland annat kommer...
-
Husmanskosten får en egen dag i kalendern
"Husmanskostens dag har potential att bli en viktig dag"
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen: