Bar- och köksbiträden Klinta 2024
19 Mar 2024
Arbetet består av att arbeta i vår restaurang på Klinta camping, nära reception och minilivs. Vi erbjuder enklare rätter som pizza, hamburgare, sallader m.m. Vi har även tillstånd för alkohol. Tillredning och försäljning av detta sköter vi tillsammans. Det ingår även att se till att allting är rent och fräscht, både i kök och ute i serveringen. Du tar även hand om disk, plockar av bord och städar. Du ska även bemanna vår bar. Ni arbetar i ett team där arbetsuppgifterna varierar och där du snabbt ska kunna hjälpa till där det behövs.
Vi söker dig som gillar att jobba med människor, är positiv, gillar att jobba självständigt och i grupp, har öga för detaljer och att det skall vara rent och snyggt samt gillar att jobba i ett högt tempo. Som person är du lösningsorienterad, ansvarstagande och sätter stort värde på att leverera goda resultat dagligen.
Du behöver ha goda kunskaper i svenska. Meriterande att ha jobbat med liknande arbetsuppgifter. Kommer du dessutom från en säljkultur, är driven och prestigelös är du helt rätt för jobbet. Arbetets varaktighet är vecka 25–32 med varierande arbetstid, i snitt 80%, på rullande schema.
Vi erbjuder avtalsenliga löner enligt VISITA. Vi kan erbjuda boende i Borgholm.
På Borgholms Campingar erbjuder vi semestervistelse vid stranden och staden, där vi jobbar med fyra campingar – Grönhag, Köpingbaden och Klinta i Köpingsvik och Kapelludden i Borgholm, två ställplatser - Sunset Ställplats och Tjusby ställplats samt Borgholms badhus. Vi är ett familjeföretag som grundades 1981, totalt uppnår vi 210.000 gästnätter med ett 70-tal stugor och 1000 campingtomter. Vi omsätter ca 45 miljoner och är 16 årsanställda, på sommarsäsongen är vi 100 st medarbetare.
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"