Cafevärdinna/värd, SSP Luleå Airport
12 Mar 2024
Våra olika avdelningar är Cornelius Coffee, Craft n’ Draft, Kiosk, Catering och produktion.
Om tjänsten
Arbetsuppgifterna är vanligt förekommande arbetsuppgifter inom restaurang & café, så som servering, enklare produktion av smörgåsar, disk, bakning, städ och laga mat. Exakt vad dina arbetsuppgifter blir beror på vilken tjänst du söker. Det allra viktigaste är att man tycker om att arbeta med människor och att ge service, oavsett om det gäller våra gäster eller dina kollegor och chefer.
Din profil
Vi söker dig med ett glatt humör och som klarar att arbeta både självständigt och i team. För att lyckas i den här rollen är du van att arbeta i ett högt tempo och du har fokus på service. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga och att kommunicera med både gäster, kollegor och chefer är inga problem för dig och ordning & reda är en självklarhet för dig. Arbetet är fysiskt krävande och du är inte rädd för att hugga i.
Krav
För att arbeta på en flygplats krävs individuell säkerhetsprövning, det innebär bland annat att du måste vara ostraffad.
Du är minst 20 år då vi serverar alkohol och du kan komma att stå som serveringsansvarig (enligt Alkohollag 2010:1622 8 kap. Servering av alkoholdrycker och alkoholdrycksliknande preparat 18 § Personal).
Du talar och läser god svenska.
Övrig info
Våra öppettider följer flygplatsens öppettider, vilket innebär att arbetstiden är tidiga morgnar, dag, kvällar och helg. Du behöver kunna ta dig till arbetet under dessa tider.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Sandqvist på [email protected]
Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.
Tillträde efter överenskommelse.
Varmt välkommen med din ansökan!
Om arbetsgivaren - SSP
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"