Cafevärdinna/värd, SSP Luleå Airport
12 Mar 2024
Våra olika avdelningar är Cornelius Coffee, Craft n’ Draft, Kiosk, Catering och produktion.
Om tjänsten
Arbetsuppgifterna är vanligt förekommande arbetsuppgifter inom restaurang & café, så som servering, enklare produktion av smörgåsar, disk, bakning, städ och laga mat. Exakt vad dina arbetsuppgifter blir beror på vilken tjänst du söker. Det allra viktigaste är att man tycker om att arbeta med människor och att ge service, oavsett om det gäller våra gäster eller dina kollegor och chefer.
Din profil
Vi söker dig med ett glatt humör och som klarar att arbeta både självständigt och i team. För att lyckas i den här rollen är du van att arbeta i ett högt tempo och du har fokus på service. Du är en person som tar egna initiativ och ett personligt ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga och att kommunicera med både gäster, kollegor och chefer är inga problem för dig och ordning & reda är en självklarhet för dig. Arbetet är fysiskt krävande och du är inte rädd för att hugga i.
Krav
För att arbeta på en flygplats krävs individuell säkerhetsprövning, det innebär bland annat att du måste vara ostraffad.
Du är minst 20 år då vi serverar alkohol och du kan komma att stå som serveringsansvarig (enligt Alkohollag 2010:1622 8 kap. Servering av alkoholdrycker och alkoholdrycksliknande preparat 18 § Personal).
Du talar och läser god svenska.
Övrig info
Våra öppettider följer flygplatsens öppettider, vilket innebär att arbetstiden är tidiga morgnar, dag, kvällar och helg. Du behöver kunna ta dig till arbetet under dessa tider.
SSP är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Sandqvist på [email protected]
Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt.
Tillträde efter överenskommelse.
Varmt välkommen med din ansökan!
Om arbetsgivaren - SSP
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"