Diskare och allt i allo
14 Mar 2024
Inför sommarsäsongen söker vi nu förstärkning till vårt café & restaurang med personer som kan jobba med disken samt en ”allt-i-allo” roll där du stöttar upp i verksamhetens alla delar. Vi har under sommaren ett högre tryck och du behöver därmed vara stresstålig, kunna hantera många ”bollar” i luften samt kunna leverera god service till våra gäster med ett glatt humör. Arbete kommer att ske dagtid, kvällstid och under alla dagar i veckan med varierande arbetspass. Erfarenhet är meriterande, men inte ett krav.
Arbetet innefattar
* Arbete i diskrum
* Vara behjälplig med förberedelse av smörgåsar & sallader
* Hjälpa till med avdukning & uppdukning av bord
* Renhållning av allmänna ytor & toaletter
* Torka av bord
Välkommen med din ansökan senast 4 april. Personligt brev och CV mejlas till [email protected]
För frågor ta kontakt med Susan Ritheim Olsson mobil nr 0701-443650, eller Tobias Andersson mobil nr 0736-131806
Läs gärna mer om verksamheten på www.vatterhasten.se
14 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"