DISKARE TILL CLARION HOTEL GRAND ÖSTERSUND
15 Mar 2024
Clarion Hotel® is part of Strawberry.
EXTRA ANSTÄLLNING - DISKARE TILL CLARION HOTEL GRAND ÖSTERSUND
Clarion Hotel Grand Östersund fortsätter att positionera sig som det ledande och mest passionerade hotellet i Östersund.
Vi söker dig som har klipp i steget och studs i dojan och som brinner lika mycket för fantastiska gästmöten som vi gör. Välkommen till en spännande arbetsplats där vi arbetar tillsammans och där möjligheterna är många!
Just nu söker vi en Diskare som är driven och ambitiös.
Som diskare är du en viktig del i att skapa en unik upplevelse för restaurangens gäster. Därför tror vi att du är ansvarsfull, gillar att jobba i ett högt tempo, har mod att våga fråga, tar egna initiativ och alltid har koll på läget. Du drivs av gott samarbete mellan dig och dina kollegor och har insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!
Tjänsten innebär arbete under dag, kväll och helger.
I tjänsten ingår bland annat arbetsuppgifter såsom:
• Ta hand om disk & diskutrustning, lokala ytor samt att vara en teamplayer i huset.
• Ta hand om sophantering.
• Viss servering.
• Vid anställning presenteras fullständig befattningsbeskrivning med mandat och förväntningar.
På Clarion arbetar vi med en förstärkande feedbackkultur för att hjälpa och lyfta varandra, hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som ska leda till ett gott resultat.
Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig och vill vara med och skapa en arena i världsklass för möten mellan människor, bolag och kulturer?
Sök innan sista ansökningsdag den 15 april.
Vill du veta mer om Clarion Hotel Grand Östersund? Följ oss på Sociala Medier för spännande uppdateringar.
15 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"