DISKARE TILL CLARION HOTEL GRAND ÖSTERSUND
15 Mar 2024
Clarion Hotel® is part of Strawberry.
EXTRA ANSTÄLLNING - DISKARE TILL CLARION HOTEL GRAND ÖSTERSUND
Clarion Hotel Grand Östersund fortsätter att positionera sig som det ledande och mest passionerade hotellet i Östersund.
Vi söker dig som har klipp i steget och studs i dojan och som brinner lika mycket för fantastiska gästmöten som vi gör. Välkommen till en spännande arbetsplats där vi arbetar tillsammans och där möjligheterna är många!
Just nu söker vi en Diskare som är driven och ambitiös.
Som diskare är du en viktig del i att skapa en unik upplevelse för restaurangens gäster. Därför tror vi att du är ansvarsfull, gillar att jobba i ett högt tempo, har mod att våga fråga, tar egna initiativ och alltid har koll på läget. Du drivs av gott samarbete mellan dig och dina kollegor och har insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!
Tjänsten innebär arbete under dag, kväll och helger.
I tjänsten ingår bland annat arbetsuppgifter såsom:
• Ta hand om disk & diskutrustning, lokala ytor samt att vara en teamplayer i huset.
• Ta hand om sophantering.
• Viss servering.
• Vid anställning presenteras fullständig befattningsbeskrivning med mandat och förväntningar.
På Clarion arbetar vi med en förstärkande feedbackkultur för att hjälpa och lyfta varandra, hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som ska leda till ett gott resultat.
Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig och vill vara med och skapa en arena i världsklass för möten mellan människor, bolag och kulturer?
Sök innan sista ansökningsdag den 15 april.
Vill du veta mer om Clarion Hotel Grand Östersund? Följ oss på Sociala Medier för spännande uppdateringar.
15 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"