DISKBITRÄDE TILL VANDALORUM RESTAURANG
19 Mar 2024
Om tjänsten: Du ingår i ett sammansvetsat och glatt arbetsteam som dagligen levererar matupplevelser av hög klass med specifikt ansvar för disk. På grund av verksamhetens karaktär kan också andra uppgifter förekomma så som servering, städning och övriga dagliga göromål.
Du behärskar god svenska. Tidigare erfarenhet från restaurangbranschen är ett plus. Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrunder, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten.
Visstidsanställning 29/4-27/9 2024.
Omfattning ca 30 tim/vecka, i huvudsak dagtid måndag-fredag men helgarbete kan förekomma.
För tjänsten tillämpas kollektivavtal tecknat mellan Fremia och Hotell- och restaurangfacket (HRF).
Välkommen med skriftlig ansökan om max 1 A4 samt CV (skall skickas som pdf) till [email protected]
Sista ansökningsdag är 12/4 2024, ange "Diskare" i ämnesraden. Vi intervjuar löpande och kan komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan snarast.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Om Vandalorum Restaurang: Många av Vandalorums gäster kommer inte bara för konst- och designupplevelsen utan även för den goda matens skull. I restaurangen lagas och bakas allt från grunden. Vi använder närproducerade, ekologiska råvaror och är KRAV-certifierade. Restaurangen är medlem i Regional Matkultur Småland. 2018 utsågs restaurangen till vinnare av Smålands och Ölands gastronomiska akademis pris i kategorin ”Destinations- och landsbygdsutveckling genom matupplevelse 2018” och mottog i oktober 2018 priset som Årets Kulturrestaurang på Restauranggalan. Vandalorum har ca 110.000 besökare årligen.
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"