Emma Shields öppnar pop up i Teatern
14 Okt 2020
- Min ambition är att servera lyxig snabbmat med en nordisk grund som är tillgänglig för alla. Teatern är ett spännande format som passar bra för detta eftersom det ger mig chansen att möta en bred publik med ett stort matintresse. Det skiljer sig mycket från det jag brukar göra och det ska bli väldigt kul att prova, säger Emma Shields.
30-åriga Emma Shields har en imponerande karriär med bakgrund från flera berömda Stockholmskrogar som Djuret, Oaxen krog, Restaurang Volt, Omakase köttslöjd och nu senast Flickan, där hon var kökschef. Emma har dessutom varit finalist i Årets Kock, utsetts till White Guides ”Rising Star” 2018 och kommit på en andraplats i den senaste säsongen av TV4:s ”Kockarnas kamp”. Idag driver hon det egna bolaget By Emma Shields AB, där hon bland annat gör privata middagar, företagsevent, konsultuppdrag och gästspel.
– Vi känner oss både stolta och glada över att få välkomna en stigande stjärna som Emma Shields till Teatern. Kombinationen lyx och tillgänglighet passar perfekt och jag tror att hennes mat kommer att bli ett väldigt uppskattat inslag under de kommande veckorna, säger Anders Salomonsson, centrumchef för Ringen.
Folk by Emma Shields serverar lunch och middag och har öppet alla veckans dagar fram till den 15 november. Antalet måltider som serveras är begränsat till 250 per dag och kan inte förbokas.
- Jag utgår från klassiska smaker men med överraskande inslag för att väcka nyfikenhet hos mina gäster. Det absolut viktigaste är att det ska smaka väldigt gott, säger Emma.
14 Okt 2020
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Ny sjömatsutbildning lanseras
"Deltagarna får en djupare förståelse för hållbarhet, artkännedom och näringslära, samtidigt som de får praktisk erfarenhet av tillagningstekniker"
-
Så mycket kaffe dricks på jobbet – cheferna toppar listan
Här är topp 5 yrken och roller som konsumerar mest kaffe.
-
Strawberry ska bygga Nordens största flygplatshotell på Arlanda
"Det känns fantastiskt för oss att kunna erbjuda ett fullservice-hotell"
-
Idag lanseras Spenn
"Med Spenn och partnerskapet med Norwegian kommer vi att skapa synergier och mervärde för våra medlemmar och partners på ett sätt som aldrig tidigare har gjorts inom lojalitet"
-
Solvalla tar från årsskiftet över restaurangerna vid arenan
"Framför allt finns det synergier som vi kommer att utnyttja"
-
Pontus Frithiof lanserar en egen te-kollektion
"Vi hoppas att våra gäster ska upptäcka teets många möjligheter"
-
Vildmarkshotellet bygger spa för 40 miljoner
"Vår vision är att skapa en oförglömlig upplevelse där gästerna verkligen känner naturens kraft och närhet"