Food & Beverage Manager till Ystad Saltsjöbad
11 Mar 2024
Havsbrisen, livet och värmen är det som når dig in i själen när du stiger in hos oss. 2007 började Ystad Saltjöbad ta ny form och färg, och har sedan dess fyllts med förväntan, upplevelser och utveckling. Nu är vi flera destinationer som tillsammans levererar upplevelser i världsklass och skapar minnen för våra gäster. Alla destinationer har olika form och färg men är fyllda av engagerade medarbetare som tillsammans lever och andas våra värderingar; personliga, professionella, passionerade och lekfulla.
Mat och dryck ligger oss varmt om hjärtat och nu söker vi dig som vill utveckla och leda våra olika team inom Food & Beverage, är det du?
Om tjänsten
Som Food & Beverage Manager är du ytterst ansvarig för att alla våra outlets inom Food & Beverage. Detta omfattar både medarbetare, gäster och ekonomiska nyckeltal. Du kommer leda ett team på sex avdelningschefer, även om rollen förutsätter ett strategisk arbetssätt där du alltid blickar in i framtiden så tror vi på en nära ledarskap. Din närvaro i driften skapar trygghet och engagemang. Du kommer även ingå i vår AC-grupp (avdelningschefer) där vi träffas varje månad för att frikostigt dela med oss av kunskap och engagemang. Någon helg varje år är du också MOD (Manager on Duty), då är du ytterst ansvarig i huset och stöttar dina kollegor på samtliga avdelningen.
Dina arbetsuppgifter inkluderar men är inte begränsade till:
- NMI och eNPS, du leder genom våra värderingar och säkerställer att dina medarbetare trivs, utvecklas och har rätt förutsättningar att vara sina bästa jag.
- NPS, du är ytterst ansvarig för att våra F&B outlets levererar enligt uppsatta mål och bidrar till att skapa stamgäster.
- Ekonomi, du säkerställer att våra F&B outlets följer uppsatta budget och nyckeltal.
- Samverkan med hela huset för att vi ska lyckas tillsammans.
- Schemaläggning, timrapportering och fakturahantering.
Om dig
Din bakgrund speglar en passion för mat och dryck. Kanske har du varit i en likadan roll? Du kanske har jobbat några år som Executive, Head Chef eller restaurangchef i en större organisation och är redo att ta nästa steg? Oavsett bakgrund behöver du ha några år som ledare i bagaget. För oss är det viktigt att du är trygg, tydlig och kommunikativ. Du tror på ett nära ledarskap där våra värderingar styr dig i vardagen. Vi tror också att flexibel, beslutsam och nyfiken är viktiga egenskaper för att trivas i rollen.
Praktisk info
Tjänsten är tillsvidare på 100%
Tillträde för tjänsten enligt överenskommelse.
Tjänsten går att söka fram till den 7 april men vi kan komma att kalla dig till en första intervju innan sista ansökningsdag. Du kommer få träffa kollegor, närmsta ledare, HR och VD under processen. Innan vi väljer varandra har du genomfört kapacitetstest och lämnat referenser.
Här kan du läsa mer om ESSgroup: https://www.essgroup.se/
Här kan du läsa mer om Ystad Saltsjöbad: https://www.ysb.se/
Vi ser fram emot din ansökan!
11 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"