Förstärkning inför sommaren 2024 på Fiket i Färnebo
12 Mar 2024
Fiket har under några år växt fram och blivit en stor besökspunkt, sommaren 2023 så slog vi alla rekord vecka efter vecka. Detta ledde till att vi kände oss tvungna att omstrukturera hur vi jobbar och därför köpte vi loss fastigheten som fiket ligger i. Detta ledde då till att vi nu kommer att kunna utvecklas ännu mer och därför har vi bestämt att sommaren 2024 kommer att bli ett första steg i den riktningen. Dels kommer vi att liksom förra året hålla öppet onsdag - söndag, men även förlänga öppettiderna under högsäsongen. Utöver det så kommer vi även under några veckor att göra lite happenings med kvällsöppet på onsdagar där vi antingen tar in externa foodtrucks som kan bjuda på schysst käk eller göra egna varianter av roliga temakvällar. Och som man då kan förstå så kommer vi att behöva mer personal och bredare kompetens än tidigare. Våran högsäsong ligger framförallt från mitten av Juni fram till mitten av augusti, men vi söker både personal som kan jobba dessa veckor och några som kan börja lite tidigare och jobba lite längre in på hösten.
Passar du in i någon av beskrivningarna här under så tycker vi att ni ska skicka in CV och personligt brev.
Kök/kallskänk 18års gräns: Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba i kök/kallskänk och som kan hålla många bullar i luften samtidig. Huvudsakliga sysslor kommer att vara, preppa inför öppning genom att göra grillmackor, räkmackor, preppa sallad och så vidare. Under öppettiderna så gör vi sallad på beställning, grilla mackor, fortsätta göra räkmackor när de tar slut och så vidare. Viktigt är att man har koll på livsmedelshygien och är noggrann med att följa de regler som gäller när man jobbar i kök.
Bagare/konditor 18års gräns:
Vi vill fortsätta utveckla fiket & vårat sortiment, vi söker efter någon som är trygg i "köket" & inte rädd för att vara med i en verksamhet som förändras dagligen. Vi söker någon med utbildning/erfarenhet som vill vara med att utveckla vårat sortiment på konditori/bagerisidan. Lättare kondisartiklar, vetedegar & i framtiden surdegsbröd. Här finns stora möjligheter till att sätta sin egen touch & ta fram nya spännande saker tillsammans med oss.
Kassa/kundbemötande 18års gräns: Vi söker dig som tycker om att ha kunden i fokus, älskar service och kan hålla ett högt tempo men ändå hålla sig lugn trots att kön ringlar sig ut på parkeringen. Vi älskar att ge det lilla extra till varje kund som besöker oss. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom café/restaurang eller butik och har du dessutom jobbat med espressomaskin så är det ett stort plus.
Runner/diskare/städ: Vi söker dig som är 15 år eller äldre men kanske inte har så mycket erfarenhet och kanske fortfarande går på gymnasiet, du vill vara på benen hela dagen och jobba med att gå ut med mat, ta hand om disk, torka av bord och se till så att det är rent och snyggt både på uteserveringen och inne. Du kommer även att kunna få hjälpa till i kassan och bemöta kunder så det gäller att kunna vara social och trevlig i alla lägen. Du måste kunna ta dig till fiket på egen hand då bussarna inte går hit ut på helgerna.
Föräldrar som söker åt sina barn göra sig icke besvär, Man ska vara tillräckligt framåt så att man kan söka jobbet själv om man ska jobba med oss.
Märk ansökan med vilken tjänst du söker & vi vill även att du svara på dessa frågor utöver ditt personliga brev & CV.
1. Varför vill du jobba hos just oss?
2. Vad tror du att du kan bidra med i vår fiket-familj?
3. Vad är det bästa att jobba med service/kunder?
Tjänsterna varierar i sysselsättningsgrad beroende på person & kompetens. Vi erbjuder allt från varannan/varje helg till heltid under sommaren, men stor chans till förlängning.
Arbetstiderna är förlagda onsdag-söndag
Individuell lönesättning.
Vi är en helt rökfri arbetsplats.
Intervjuer sker löpande, så vänta inte med att ansöka. Frågor & ansökningar sker i första hand via mail.
Hoppas just DU vill komma & hänga hos oss i sommar!
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"