Frukostvärd tillsvidare 65%
14 Mar 2024
Vi är det lilla hotellet med det stora hjärtat. Här är närheten till varandra och till havet central. Vi är stolta över att få våra gäster att känna sig som hemma samtidigt som de kan njuta av alla bekvämligheter som vårt hotell kan erbjuda. Hos oss blir du del av ett härligt team som älskar vårt jobb och bjuder på oss själva.
Nu söker vi dig som är morgonpigg, passionerad, driven och älskar att ge gäster upplevelser utöver det vanliga. Du trivs med att småprata med våra gäster när du fyller på påtår och fyller upp vår härliga frukostbuffé. Du gillar att jobba i team samt självständigt och hjälper till där det behövs på hotellet. Du kan jobba flexibelt både tidiga mornar och helger.
Du kommer att ingå i ett härligt team där vi tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats och mötesplats för våra gäster. Du bjuder på dig själv, är engagerad i kollegor och gäster på hotellet och har nära till skratt och bus.
Din roll är att se till att gästen får en upplevelse utöver det vanliga. Det börjar med ett glatt ”god morgon” och den perfekta äggröran. Vårt jobb är att se till att gästen får den bästa starten på dagen och en härlig frukoststund. Du som person gillar att ta eget ansvar, ta egna initiativ och du vet att små detaljer kan göra stor skillnad. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du även för beställningar.
Tycker du att det här låter spännande? Sök!
Tjänsten omfattar 65% tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning.
Rekrytering sker löpande och tillträde enligt överenskommelse.
Hotellet ägs och drivs av Winn Hotel Group AB (https://www.winn.se/) som äger, driver och utvecklar hotell med personlighet, engagemang och glädje. Vi är ett franchisehotell inom Strawberry Group (tidigare Nordic Choice), en av nordens största hotellkedjor med varumärken som Clarion, Clarion Collection, Quality och Comfort. Winn Hotel Group driver även sin egna affärsakademi kallad Winn Business School (https://www.winn.se/winn-business-school/).
14 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"