Göteborg: Omakase Head Chef
18 Mar 2024
Koizen i Göteborg söker efter en passionerad och skicklig Omakase Chef som kan leverera en autentisk och minnesvärd matupplevelse för våra gäster.
Vem vi söker
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet inom japansk gastronomi och köksarbete med tyngdpunkt på Omakase-stilen. Du har expertkunskaper om traditionella japanska matlagningsmetoder, tillagningsmetoder och presentation. Vi ser även att du har goda kunskaper inom HACCP och säkerhetsstandarder.
Vidare ser vi att du har förmågan att:
Skapa unika och nyskapande rätter som överträffar gästernas förväntningar.
Utforma och utveckla en varierad Omakasemeny med hög kvalitet och säsongens ingredienser.
Tillaga sushi (sashimi, nigiri, maki och andra typer av sushi).
Leda och hantera ett köksteam samt att inspirera och coacha dina medarbetare.
Hantera en högarbetsbelastning och hålla sig till tidsplaner för att upprätthålla effektivitet och kvalitet.
Arbeta i en dynamisk och föränderlig arbetsmiljö samt att kunna anpassa sig till ändrade krav och behov.
Fokusera på restaurangens gäster så att varje gäst får en exceptionell matupplevelse
Ansökan
Du är varmt välkommen att söka tjänsten via länken ”Skicka ansökan”. Urval sker löpande!
18 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"