HOVMÄSTARE TILL HOVÅS KALLBADHUS
12 Mar 2024
Vi söker en hovmästare med härligt driv och känsla för detaljer som vill vara med och utveckla restaurangen på Hovås Kallbadhus. Gästerna ska mötas av god mat, vacker miljö och ett varmt mottagande.
Dessutom älskar vi kreativa idéer som du kan ta ansvar för och vill driva!
Vi är inne i expansiv och spännande fas där vi vill att du är delaktig i vår vision att sätta Hovås Kallbadhus på kartan som den självklara destinationen i Göteborg.
Kvalifikationer och egenskaper
Ett brinnande intresse för mat, dryck och gästservice.
Du är en bra ledare med stor erfarenhet av à la carte-servering samt god vana av bordsservering och matsalsarbete.
Tidigare liknande arbete och yrkesutbildning inom restaurang ser vi varmt på.
Vana av att arbeta med Caspeco och back-office med Trivec är ett plus.
Förmåga att leda ett team i en full à la carte-restaurang en varm sommardag, liksom med hög klass hantera ett bröllopsarrangemang från uppdukning till stängning, men även en regnig dag i november kunna ta hand om en lunch själv.
Arbetsuppgifter
Leda och delegera arbete för ditt team
Schemaläggning
Planering av den dagliga driften
Upplärning av ny personal
Genomförande av arrangemang och bokningar tillsammans med driftschef/ledning/hovmästare
Ansvara för dryckesmenyn och att kunskapen finns hos berörd servispersonal
Administrativt vid behov i form hanterande av större bokningar, skriva pm etc.
Som person är du entusiasmerande, trygg och ödmjuk i dig själv. Service är en genuin egenskap hos dig och du är mån om att gästerna och medarbetarna trivs. Du är driftig och ansvarsfull och inser även att struktur och uppföljning är viktigt för att få en fungerande verksamhet.
Vi erbjuder rätt person ett spännande arbete i ett företag med hög utvecklingspotential. Tjänsten är deltid till att börja med för att övergå i heltid till våren. Det är en tillsvidaretjänst, som inleds med provanställning. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.
Är detta du? Välkommen med din ansökan senast den 16 maj: CV, personligt brev och gärna bild. Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt! Har du frågor om tjänsten så ring eller maila Charlotte Davidson, VD, 0709-423292, [email protected]
#jobbjustnu
Om Hovås Kallbadhus
Hovås Kallbadhus är en oas. En liten bit av världen som vi menar är en av jordens vackraste platser. Endast 15 minuter från Göteborg, precis vid havet och med egen strand, har vi unika förutsättningar att fortsätta utveckla vår restaurang-, event- och konferensanläggning till en plats som är ”top of mind” hos allt fler människor. Vi har daglig verksamhet med lunch samt à la carte på kvällstid. Bordsservering gäller både under lunch och kväll. Beställningsverksamhet så som bröllop, företagsfester, privata fester och minnesstunder äger rum löpande under året. Vår verksamhet är unik och vi söker dig som vill bidra med din egen passion för kvalitet och utveckling!
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"