Jobba i vackra Smögen över sommaren (vi bjuder på boende)
13 Mar 2024
Vi söker dig som tycker om människor och när det är lite tempo på jobbet. Hög känsla för service och glimten i ögat är ett måste. Vi önskar även att du är minst 18 år och kommer inte anställa någon som är yngre.
Vi söker fyra personer för arbete i köket med tillagning av hamburgare, kebab och annan fast food. Vi söker dig som har erfarenhet och kunskap av att jobba i kök och vill tillaga det bästa för våra gäster.
Utöver detta söker vi två personer som dels jobbar i kassan med beställningar samt serverar glass. Här söker vi dig med en hög känsla för service och som gillar ett jobb med lite tempo. Om du saknar erfarenhet av att jobba med glass så bjuder vi på en kurs i hur man blir en riktig glass- skulptör.
Vi bjuder även på gratis boende i Smögen för våra sommaranställda. Du får ett eget rum men delar kök och badrum med dina kollegor.
Anställningstid från 1 juni till 30 augusti och arbetet är på heltid.
13 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"