Kallskänka
19 Mar 2024
A la carte kök, produktions kök, prepp kök, kallskänka, grill, bageri, pizzeria.
Vi erbjuder omväxlande, underbar arbetsmiljö med många trevliga och kompetenta arbetskamrater med lång erfarenhet. Crister Svantesson gästar oss till varje säsong och inspirerar med idéer och delar med sig av sin erfarenhet.
Brinner du för kall kök och vill lära dig, så kan vi ge dig erfarenhet, Villa Belparc är ett utmärkt ställe där du får omfattande erfarenhet med flera olika typer av kök och olika menyer.
Villa Belparc har hög nivå på köket allt från enklaste rätten till finare middagar.
Mestadels dagtid, kvällstid förkommer 1 helg + 1 lördag eller söndag i månaden.
Bra lön enligt överenskommelse:
Vi är kollektivanslutna.
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"