Kallskänka till Konditori Katarina
19 Mar 2024
Är du en glad, pålitlig och stresstålig person som har erfarenhet av att jobba som kallskänka och är ute efter en 50% tjänst med möjlighet till en fast anställning? Då är detta något för dig! Välkommen med din jobbansökan till oss på Konditori Katarina!
Om tjänsten:
Vi söker en kallskänka med minst 1 års erfarenhet.
Arbetsuppgifter:
Som kallskänka jobbar du oftast i grupp men även självständigt. Du är stationerad i vårt bageri på Ringugnsgatan 6 i Limhamn. Arbetet går ut på att göra smörgåstårtor, landgångar, sallader, fyllda mackor mm. samt följa HACCP programmet.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är stresstålig, ansvarstagande och pålitlig.
Start: Omgående
Ansökan:
Skicka in din ansökan snarast möjligt då urval och jobbintervjuer sker löpande.
Konditori Katarina har gamla anor och startades som ett familjeföretag på Sallerupsvägen redan 1959. Genom åren har verksamheten utvecklats och 2004 startades den första filialen mitt i Malmö. Den omedelbara succén ledde till att man växte ur bageriet på Sallerupsvägen och hösten 2011 invigdes bageriet och butiken på Limhamn. Sedan 2018 har nya ägare tagit vid med intuitionen att driva bolaget vidare i samma goda anda.
Den stora efterfrågan på våra produkter har sedan lett till att nya ställen öppnats efterhand. Idag har vi butiker och serveringar på flera ställen i Malmö, samt Trelleborg och Höllviken.
Verksamheten sysselsätter idag ett 70-tal medarbetare som alla vill leverera bakverk av högsta kvalitet i rätt tid. Från tidig morgon arbetar de med att kavla wienerdeg, mata surdeg, dekorera tårtor, doppa chokladbiskvier och tillreda fräscha sallader.
Konditori Katarina - när smaken får avgöra!
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"