Kallskänka till Konditori Katarina
19 Mar 2024
Är du en glad, pålitlig och stresstålig person som har erfarenhet av att jobba som kallskänka och är ute efter en 50% tjänst med möjlighet till en fast anställning? Då är detta något för dig! Välkommen med din jobbansökan till oss på Konditori Katarina!
Om tjänsten:
Vi söker en kallskänka med minst 1 års erfarenhet.
Arbetsuppgifter:
Som kallskänka jobbar du oftast i grupp men även självständigt. Du är stationerad i vårt bageri på Ringugnsgatan 6 i Limhamn. Arbetet går ut på att göra smörgåstårtor, landgångar, sallader, fyllda mackor mm. samt följa HACCP programmet.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är stresstålig, ansvarstagande och pålitlig.
Start: Omgående
Ansökan:
Skicka in din ansökan snarast möjligt då urval och jobbintervjuer sker löpande.
Konditori Katarina har gamla anor och startades som ett familjeföretag på Sallerupsvägen redan 1959. Genom åren har verksamheten utvecklats och 2004 startades den första filialen mitt i Malmö. Den omedelbara succén ledde till att man växte ur bageriet på Sallerupsvägen och hösten 2011 invigdes bageriet och butiken på Limhamn. Sedan 2018 har nya ägare tagit vid med intuitionen att driva bolaget vidare i samma goda anda.
Den stora efterfrågan på våra produkter har sedan lett till att nya ställen öppnats efterhand. Idag har vi butiker och serveringar på flera ställen i Malmö, samt Trelleborg och Höllviken.
Verksamheten sysselsätter idag ett 70-tal medarbetare som alla vill leverera bakverk av högsta kvalitet i rätt tid. Från tidig morgon arbetar de med att kavla wienerdeg, mata surdeg, dekorera tårtor, doppa chokladbiskvier och tillreda fräscha sallader.
Konditori Katarina - när smaken får avgöra!
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"