Kallskänka till Thelins Konditori
12 Mar 2024
Grundkonceptet är idag detsamma som då – ett traditionellt hantverkskonditori som erbjuder ett brett sortiment av såväl fika som mat.
Tack vare vårt variationsrika sortiment når vi på Thelins ut till en bred målgrupp vilket har lett oss till att bli en naturlig mötesplats för såväl unga vuxna och barnfamiljer som pensionärer och förstås, våra stamgäster.
Vi är nu ute efter att expandera vårt arbetslag och eftersöker kallskänkor som är sugna på att ta sig an utmaningar i köket!
Vi värdesätter att du är en social person som trivs med att arbeta både självständigt och i arbetslag.
Vad erbjuder du oss?
Du är en engagerad medarbetare
Du gillar att ta initiativ och ansvar
Du kan planera ditt arbete i köket
Du kommer med idéer
Du är en stolt representant för vårat varumärke och den mat som du skickar ut från köket till gästerna
Vad erbjuder vi dig?
En rolig och social arbetsplats där du får träffa olika människor i arbetet dagligen
Chansen att arbeta inom ett växande företag där du kan följa med oss på resan
Möjligheten att utvecklas ihop med dina kollegor
Som kallskänka hos oss på Thelins konditori har du ansvar över köket. Du kommer att få tillreda smörgåsar, sallader och enklare rätter. Du kommer stundvis att arbeta under ett högt tempo och är därför inte rädd för att ta i. Du ska kunna arbeta självständigt och i lag samt varierade arbetstider under vardagar och helger.
Renhållning, städning och temperaturkontroller ingår i ditt arbete.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"