Kock
14 Mar 2024
Vi erbjuder frukost, lunch och middag samt har ett tight samarbete med Freys Hotell där vi hjälper till att servera deras konferensgäster. Vi jobbar med en hög strandad på service och sätter gästen i fokus. Vi har även en bakficka belägen på Rådmansgatan 67.
Vi söker en person som älskar matlagning och som har ett öga för detaljer. Du bör vara flexibel och kunna jobba dagar, kvällar och helger. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att laga mat från grunden, vara behjälplig till vår kökschef, stå i luckan, förbereda mat för kommande dag och vara bra på Mise en place. Kunna egenkontroller och ha ett bra ekonomiskt tänk gällande kök. Det är också viktigt att vara noggrann, organiserad och kunna hålla rent och snyggt omkring sig.
14 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"
-
Hotellet har inrett ett Mellorum
Mellorummet har glammiga detaljer och utlovar flera överraskande inslag. Bland annat kommer...
-
Husmanskosten får en egen dag i kalendern
"Husmanskostens dag har potential att bli en viktig dag"
-
Recept: One Pot Risoni Pomodoro med varm fetaost & bönor
Toppa receptet med detta: