Kock
19 Mar 2024
Ansvarsområden:
Förbereda och tillaga rätter från grunden.
Säkerställa att köksutrustning och arbetsytor hålls rena.
Bidra till menyskapande och utveckling av nya rätter
Samarbeta med övriga köksmedarbetare för att säkerställa en smidig drift och hög kvalitet på maten
Kvalifikationer:
Erfarenhet av att arbeta som kock i restaurangmiljö
Stark passion för matlagning och kreativitet i köket
Förmåga att arbeta effektivt under tryck och hantera flera uppgifter samtidigt
Teamplayer-attityd och förmåga att kommunicera effektivt med kollegor
Anställningsvillkor:
Tjänsten är på heltid/deltid
Arbetstider kan variera och inkluderar kvällar, helger och helgdagar enligt schemaläggning
Lön enligt överenskommelse baserat på erfarenhet och kvalifikationer.
Om du är redo att ta nästa steg i din karriär som kock och tror att du passar in i vårt team, så ser vi fram emot att höra från dig!
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"