Kock dagtid / kvällstid
19 Mar 2024
Hos oss finner du många utmaningar då vi på dagarna serverar dagens lunch (svensk husmanskost). Kvällstid serverar vi en vällagad och trevlig a la cartemeny i restaurangen och vid bokningar även bankettmiddagar och bufféer i festvåningen. Dessutom fokuserar vi på olika teman i vår matlagning 3-4 gånger per år i restaurangen.
Man in the Moon är en gastropub med ett stort utbud av öl, samt en vällagad meny. Vi har cirka 700 olika öl och lägger stor vikt vid kombinationerna mat & öl vid kvällsserveringen, bl.a. i form av olika temaveckor några gånger per år.
I anslutning till Man in the Moon ligger Spårvagnshallarnas Festvåning, en verksamhet som drivs av samma personal. Detta gör att utvecklingsmöjligheterna i vårt företag är stora.
Man in the Moon söker en duktig och erfaren kock. Minst 3 års erfarenhet krävs för denna tjänst. Högt tempo, punktlighet, motivation att anta nya utmaningar och hög kunskapsnivå är viktiga egenskaper vid tillsättandet av denna tjänst.
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"