Kock/ kallskänka till Restaurang 29
18 Mar 2024
Brinner du för mat och service, har en genuin känsla för kvalitét och är en bra lagspelare?
Har lätt för att se helheten och viljan för att nå framgång tillsammans med dina medarbetare?
Är du flexibel i ditt sätt att arbeta, med förmågan att anpassa dig till nya situationer och utmaningar för att på bästa sätt vara med och utveckla verksamheten?
Om du känner igen dig i beskrivningen ovan och har erfarenhet från restaurangbranschen, då är det just dig vi söker.
Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta i en trevlig miljö i en stark organisation med goda utvecklingsmöjligheter.
Dina arbetsuppgifter är fram för allt iordningställning av salladsbuffén och bakning.
Tillträde enligt överenskommelse.
Vi anställer löpande.
18 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"