Kock/Kallskänka till Restaurang AG i Stockholm
12 Mar 2024
Utbudet varierar eftersom vi helst använder närproducerade och säsongsbetonade råvaror, till exempel vilt på vintern och lamm på våren.
Lokalen var en gång Hallbergs silversmedsverkstad och eftersom AG är den kemiska beteckningen för silver, fick det bli namnet. Jonas Bohlin har skapat inredningen med mycket kakel, småländska armaturer, läder från Tärnsjö och specialritade stolar.
Med AG har vi skapat restaurangen vi själva skulle vilja gå till. Ett ställe för alla som tycker om att umgås, ha trevligt och äta förstklassiga råvaror tillagade utan krångel, men med små medel och stor kunskap. Många börjar med att äta sig hungriga på tapas i baren och fortsätter vid bordet med att dela olika förrätter. Sedan är det dags för – just det – en härlig köttbit. Mycket välkommen till oss.
Restaurang AG letar efter dig som vill vara med och vidareutveckla en av världens främsta köttkrogar.
Vi söker en kock/kallskänka som tillsammans med den nuvarande köksbrigaden vill fortsätta att utveckla vårt kök med respekt för både råvaror och kollegor.
För att passa in i rollen ser vi gärna att du har 5 års yrkeserfarenhet, men mindre erfarenhet kan självklart kompenseras med noggrannhet och en vilja att söka kunskap.
Samarbete, flexibilitet, struktur och fokus på gästen utgör grundpelarna i vår verksamhet.
Tjänsten är på heltid. Vi tillämpar rullande scheman och individuell lönesättning.
Läs mer om oss på:
www.restaurangag.se
Välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag!
2-4 års erfarenhet
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"