Kock & Kallskänka till sommarsäsongen på Sjöpaviljongen
13 Mar 2024
Idylliska Sjöpaviljongen är en klassisk sjökrog. som håller det svenska matarvets fana högt. Vi har öppet 363 dagar om året och håller hårt på traditionerna, både smak- och kalendermässigt. Under året dukar vi upp för påsk, fars och mors dag, midsommar, kräftpremiär, och julfirande. Menyerna bygger på klassiska svenska smaker med tyngdpunkt på hav och grill – svenskt mathantverk inspirerat av årstidens växlingar. Varmt välkommen att uppleva den vackra miljön, avslappnade atmosfären, utsökta maten och kunniga men avspända servicen på Mälarens pärla.
Tjänsten är från maj - augusti
Vi söker dig som:
Har passion för matlagning med förstklassiga råvaror
Är kvalitetsmedveten
Brinner för att överträffa gästernas förväntningar
Är strukturerad, ordningsam och har god samarbetsförmåga
Vad erbjuder vi dig:
Ett stimulerade och utvecklande jobb
Varierande arbetstider
En anställning i en av Sveriges största restaurangkoncerner
Utvecklings- och karriärmöjligheter inom koncernen
Kollektivavtal
Bifoga ett personligt brev, CV och ett nytaget foto i din ansökan.
13 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"