Kock / Köckschef säsongsarbete sommar 2024
13 Mar 2024
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som kock. En självständig person som även är van att samarbeta i team. Söker du tjänsten som kökschef så är det viktigt att du kan visa på att du har haft den erfarenheten tidigare.
Vi kan erbjuda heltid eller extra arbete helger och kvällar under hela säsongen.
I ansökan vill vi att det framgår om det är heltid eller extra arbete som söks.
Arbetsplatsen är en sommarkrog på en ö nära Vaxholm. Enklare boende kan erbjudas till rätt person under hela säsongen.
Vi erbjuder trevliga arbetskamrater och en vacker arbetsmiljö i Stockholms skärgård. Vi bedriver restaurang och en marina, arrangerar fester, företagsarrangemang och spelningar men även andra uppträdanden. Vi är en arbetsplats det händer mycket på.
Gå gärna in på våra sociala medier för mer information om arbetsplatsen.
Välkommen med din ansökan, har du frågor så går det också bra att mejla på vår adress:
[email protected]
13 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"