Kock med fokus på skolmat sökes till Eatery Bas Barkarby
13 Mar 2024
Är du en passionerad person med ett stort intresse för restaurangbranschen och service?
I rollen som kock får du chansen att göra just det, och samtidigt få en väldigt utmanande och varierande tjänst. Vi erbjuder dig en fartfylld, rolig och härlig arbetsplats där du har chansen att få vara med att växa på en spännande resa. Inom Eatery arbetar vi alltid utifrån våra grundvärderingar:
Vi är hjärtliga, ansvarfulla och effektiva.
Nu söker vi en Kock som vill vara med och utveckla vår restaurang till dess fulla potential och framför allt inom skolmat.
Om dig
Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och göra vår restaurang till en attraktiv mötesplats där människor möts och äter god mat.
Du precis som oss ger ett positivt kundbemötande för varje ny gäst du möter. Du har en känsla för smak, service och kvalité. Är driven, stresstålig och har en positiv inställning där du stimuleras av att hitta lösningar för våra gäster. Du har förmågan att arbeta självständigt och har ett genuint mat-intresse. Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och flexibel, har ett gott ordningssinne och en god kommunikations- och organisationsförmåga.
Dina arbetsuppgifter
I din roll som Kock kommer du att arbeta nära köksmästaren. Dina arbetstider sträcker sig över restaurangens öppettider och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara skolmat. Du behöver ha god kunskap om olika matallergier då vi har många barn hos oss som behöver specialkost.
Vi söker dig som är utbildad kock med goda erfarenheter från storkök. Har ett intresse och kunskap av att laga god och näringsriktig mat till elever och pedagoger. Du kommer även att laga mat till konferensgäster och middagsgäster vid kvälls och helgarrangemang. I rollen hos oss på Eatery ingår även mycket gästkontakt vilket ställer krav på din servicekänsla.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och minst tre års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök och gärna storköksdrift. Vi ser gärna att du även har erfarenhet från att ha jobbat i skolkök.
Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80 % med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna. Arbetstiden följer Eaterys öppettider och är förlagd på ett rullande schema som kan innefatta både kvällar och helger. Utdrag ur belastningsregistret krävs för denna roll.
Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.
Ansök
Är det dig vi söker eller har du frågor? Då är du varmt välkommen att kontakta Platschef Nebojsa på [email protected] eller kontakta områdeschef Petra Beausang på [email protected]
Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag
13 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"