Kock, sommarvikarie
13 Mar 2024
Som kock hos oss kommer du arbeta med både á la carte-servering och bufféservering.
De egenskaper som vi värderar hos vår personal är:
Flexibel
Kreativ
Självgående
Under sommaren öppnar vi upp vår poolbar, och köket håller öppet mellan 11.00-23.00. Vi har allt ifrån boende hotellgäster, bussar, badgäster och barnfamiljer som äter hos oss.
Du ska kunna jobba i ett team och vara van att arbeta utefter HACCP, livsmedelslagar samt rutinlistor.
Vi erbjuder en visstidsanställning över sommaren med start från och med slutet av juni, till slutet av augusti. Tjänsten kommer ligga på 100%.
Vi tar enbart ansökningar via angiven mail i annonsen.
Vi har kollektivavtal och följer kollektivavtalsenliga löner.
13 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"