Kock, sommarvikarie
13 Mar 2024
Som kock hos oss kommer du arbeta med både á la carte-servering och bufféservering.
De egenskaper som vi värderar hos vår personal är:
Flexibel
Kreativ
Självgående
Under sommaren öppnar vi upp vår poolbar, och köket håller öppet mellan 11.00-23.00. Vi har allt ifrån boende hotellgäster, bussar, badgäster och barnfamiljer som äter hos oss.
Du ska kunna jobba i ett team och vara van att arbeta utefter HACCP, livsmedelslagar samt rutinlistor.
Vi erbjuder en visstidsanställning över sommaren med start från och med slutet av juni, till slutet av augusti. Tjänsten kommer ligga på 100%.
Vi tar enbart ansökningar via angiven mail i annonsen.
Vi har kollektivavtal och följer kollektivavtalsenliga löner.
13 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"