Kock till anstalt och häkte Beateberg
20 Mar 2024
Vill du veta mer? Hör vad våra medarbetare tycker om att arbeta inom Kriminalvården: https://www.kriminalvarden.se/jobba-hos-oss/
Läs mer om anstalten Beatebergs verksamhet på vår hemsida: https://www.kriminalvarden.se/hitta-och-kontakta/verksamhet/anstalt/beateberg/#om
Verksamhetsområde Stockholm Syd är en del av Kriminalvården, Region Stockholm och består av öppna anstalten Asptuna (Norsborg) och slutna anstalten Beateberg samt gemensamhetshäktet Beateberg (Trångsund).
Anstalten Asptuna är en öppen anstalt med 134 platser i säkerhetsklass 3, som ligger i Norsborg, ca två mil söder om Stockholm. Anstalten Beateberg ligger i Trångsund och är en sluten anstalt i säkerhetsklass 2 med 62 platser, plus 12 beredskapsplatser och 6 platser i den öppna anstaltsmodulen Grindstugan. I nära anslutning till anstalten ligger häktet Beateberg med 52 platser.
Tjänsten som kock är tillsvidare och innebär en placering på anstalten och häktet Beateberg i Trångsund.
ARBETSUPPGIFTER
Som kock kommer du att arbeta i anstalten Beatebergs storkök och ingå i ett arbetslag om 5 personer. Det är ett traditionellt storkök som svarar för mathållningen för klienterna på anstalten och häktet samt personalmatsalen. Som kock på anstalten och häktet Beateberg tillagar du dagligen ca 350-400 portioner från grunden fördelat på frukost, lunch och middag.
Arbetsuppgifterna är alla i storkök förekommande arbetsuppgifter som planering, beredning, tillagning av frukost, lunch, middag samt ev specialkost. Det ingår även städning av kökets lokaler, diskning, uppackning av varor samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning.
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är trygg och stabil. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och samarbetar bra med andra människor. Du har ett gott omdöme och tar ansvar för dina uppgifter. Då klienter som har sysselsättning delvis arbetar i köket är det även viktigt att du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och att du kan anpassa sättet att förmedla budskap.
För att trivas och lyckas med ditt uppdrag är det viktigt att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig och andra. Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdig bemötta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi söker dig som har:
• Restaurang- eller storhushållsutbildning på gymnasienivå alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som Kriminalvården bedömer relevant.
• Erfarenhet av att arbeta i storkök.
• Kunskap och erfarenhet av livsmedelshygien och egenkontroller i enlighet med gällande lagstiftning.
• Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av att arbeta med specialkost.
• Relevanta språkkunskaper.
• Eftergymnasial utbildning inom restaurang- eller storhushåll.
ÖVRIGT
Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande.
Säkerhetskontroll kommer att föregå beslut om anställning. Vissa befattningar är placerade i säkerhetsklass och då kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras innan beslut om anställning fattas. För tjänster med högre säkerhetsklass behöver du vara svensk medborgare, men får gärna ha utländsk bakgrund.
Kriminalvården strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.
För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den kontaktperson som anges i annonsen.
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.
20 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"