Kock till Höörs Waldorfskola
12 Mar 2024
Vi erbjuder:
Vi ser skollunchen som en grundpelare för en lyckad skoldag, och är stolta över vår goda och vegetariska mat. Köksteamet består av tre personer, som i nära samarbete och utan prestige planerar menyn, gör beställningar, lagar mat och håller köket rent. Alla har egna ansvarsområden men hjälps åt för att lösa dagarna på bästa sätt.
Du kommer att få arbeta med erfarna och kompetenta kollegor, och tillsammans med dem under hösten flytta till nya lokaler i Långstorp. Det är därför en fördel att ha tillgång till bil.
Anställningen är en tillsvidareanställning på 75 %, som inleds med provanställning runt den 1 augusti. Arbetstiderna är dagtid, måndag-fredag.
Vi söker:
Vi söker dig som har utbildning inom restaurang och storhushåll, och/eller erfarenhet av arbete i storkök. Du behöver ha goda kunskaper om hygien och egenkontroll, och kunna förhålla dig till de ramar som budget och schema utgör. Inom dessa ramar ser vi gärna massor av kreativitet och matglädje! Vi välkomnar dig som sätter en stolthet i att laga god, näringsrik och varierad mat både till det stora flertalet, och till de som behöver specialkost.
Vi vill också att du bidrar till att upprätthålla en god arbetsmiljö. Det kan du göra genom att vara noggrann, ansvarstagande och hålla fint omkring dig, men också genom att ha en positiv inställning och både inspirera och vilja inspireras av dina kollegor.
Ansökan:
Skicka din ansökan med cv och personligt brev till vår administrativa chef Johanna Hanell på [email protected], senast den 5 april. Frågor kan ställas till samma mail-adress. Under vecka 13 har Emiliaskolan påsklov, varför det då kan dröja till veckan efter innan du får bekräftelse på din ansökan.
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"