Kock till Höörs Waldorfskola
12 Mar 2024
Vi erbjuder:
Vi ser skollunchen som en grundpelare för en lyckad skoldag, och är stolta över vår goda och vegetariska mat. Köksteamet består av tre personer, som i nära samarbete och utan prestige planerar menyn, gör beställningar, lagar mat och håller köket rent. Alla har egna ansvarsområden men hjälps åt för att lösa dagarna på bästa sätt.
Du kommer att få arbeta med erfarna och kompetenta kollegor, och tillsammans med dem under hösten flytta till nya lokaler i Långstorp. Det är därför en fördel att ha tillgång till bil.
Anställningen är en tillsvidareanställning på 75 %, som inleds med provanställning runt den 1 augusti. Arbetstiderna är dagtid, måndag-fredag.
Vi söker:
Vi söker dig som har utbildning inom restaurang och storhushåll, och/eller erfarenhet av arbete i storkök. Du behöver ha goda kunskaper om hygien och egenkontroll, och kunna förhålla dig till de ramar som budget och schema utgör. Inom dessa ramar ser vi gärna massor av kreativitet och matglädje! Vi välkomnar dig som sätter en stolthet i att laga god, näringsrik och varierad mat både till det stora flertalet, och till de som behöver specialkost.
Vi vill också att du bidrar till att upprätthålla en god arbetsmiljö. Det kan du göra genom att vara noggrann, ansvarstagande och hålla fint omkring dig, men också genom att ha en positiv inställning och både inspirera och vilja inspireras av dina kollegor.
Ansökan:
Skicka din ansökan med cv och personligt brev till vår administrativa chef Johanna Hanell på [email protected], senast den 5 april. Frågor kan ställas till samma mail-adress. Under vecka 13 har Emiliaskolan påsklov, varför det då kan dröja till veckan efter innan du får bekräftelse på din ansökan.
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"