Kock till Hotell Hasselbacken
12 Mar 2024
Din arbetsplats kommer ligga ute på vackra Djurgården med flera av Stockholms sevärdheter som till exempel Skansen och Gröna Lund runt hörnet. Det tar bara 10 minuter att ta sig från Stockholms city och spårvagnen ligger precis bredvid.
Vi söker nu en positiv och smaksäker kock, är det du? Läs vidare!
Hur ser din arbetsdag ut?
Utöver matlagning av hög kvalitet kommer du vara delaktig i utformning av menyerna tillsammans med dina kollegor. Dagen kan börja med en stor konferenslunch för att sedan övergå till à la carte på kvällen.
Vem trivs här?
Du älskar naturligtvis mat, dryck, människor och service. Du arbetar strukturerat och kvalitativt med ständigt hygientänk. Ordning och reda är viktigt för dig. Du har lätt för att samarbeta och är van att ta egna initiativ. Du har relevant restaurangutbildning och minst tre års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök, gärna från à la carte.
Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en arbetsplats i ständig rörelse med ett härligt gäng runt dig. Bra förmåner och kollektivavtal är en självklarhet för oss.
Vi söker en kock på heltid, tillsvidareanställning med inledande provanställning. Tillträde och lön efter överenskommelse.
Är du intresserad?
Sista ansökningsdag är den 31 mars. Rekryteringen sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan!
Om oss
Cirkus Venues är en nybildad företagsgrupp med verksamheter under stark utveckling och är idag en av Stockholms största spelare inom besöksnäringen. I Cirkus Venues ingår ett flertal etablerade destinationer och mötesplatser - Cirkus Arena & Restaurang, Hasselbacken, boutiquehotellet Backstage med restaurang Konsthallen, Pop Story, Visitors Bistro. Från 2026 utökar vi verksamheten med nya arenan Gasometer i Norra Djurgårdsstaden.
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"