Kock till Hotell Hasselbacken
12 Mar 2024
Din arbetsplats kommer ligga ute på vackra Djurgården med flera av Stockholms sevärdheter som till exempel Skansen och Gröna Lund runt hörnet. Det tar bara 10 minuter att ta sig från Stockholms city och spårvagnen ligger precis bredvid.
Vi söker nu en positiv och smaksäker kock, är det du? Läs vidare!
Hur ser din arbetsdag ut?
Utöver matlagning av hög kvalitet kommer du vara delaktig i utformning av menyerna tillsammans med dina kollegor. Dagen kan börja med en stor konferenslunch för att sedan övergå till à la carte på kvällen.
Vem trivs här?
Du älskar naturligtvis mat, dryck, människor och service. Du arbetar strukturerat och kvalitativt med ständigt hygientänk. Ordning och reda är viktigt för dig. Du har lätt för att samarbeta och är van att ta egna initiativ. Du har relevant restaurangutbildning och minst tre års dokumenterad erfarenhet från restaurangkök, gärna från à la carte.
Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en arbetsplats i ständig rörelse med ett härligt gäng runt dig. Bra förmåner och kollektivavtal är en självklarhet för oss.
Vi söker en kock på heltid, tillsvidareanställning med inledande provanställning. Tillträde och lön efter överenskommelse.
Är du intresserad?
Sista ansökningsdag är den 31 mars. Rekryteringen sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan!
Om oss
Cirkus Venues är en nybildad företagsgrupp med verksamheter under stark utveckling och är idag en av Stockholms största spelare inom besöksnäringen. I Cirkus Venues ingår ett flertal etablerade destinationer och mötesplatser - Cirkus Arena & Restaurang, Hasselbacken, boutiquehotellet Backstage med restaurang Konsthallen, Pop Story, Visitors Bistro. Från 2026 utökar vi verksamheten med nya arenan Gasometer i Norra Djurgårdsstaden.
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"