Kock till Kvikkjokk Fjällstation sommarsäsongen 2024
16 Mar 2024
Det finns 60 bäddar med enkel- till flerbäddsrum i två byggnader. Den timrade byggnaden från 1928 med trivsamma rum och sällskapsrum med utsikt över Sarekfjällen. Vi erbjuder förutom restaurang även café och bar samt en mindre butik.
Kvikkjokk är en liten by och det är 12 mil till Jokkmokk som är närmaste samhälle. Våra gäster söker naturupplevelser och många ger sig ut på längre eller kortare vandringar.
Vi söker en kock som vill jobba med oss under sommarsäsongen som sträcker sig från 14 juni till 22 september 2024
Arbetsuppgifterna är främst att sköta café/lunch menyn, kvällens a la Cartè och planera personalmaten ihop med teamet
Vi ser att du är en glad, positiv och serviceinriktad person som gillar att arbeta över avdelningsgränserna, noggrann, organiserad och engagerad person med stort hjärta för mat och dryck som jobbar bra både självständigt och i lag. Vi värdesätter om du har det där lite extra intresset för vegetarisk matlagning.
Vårt kök är uppskattat bland våra gäster och är av stor betydelse för anläggningen. Vi serverar en enklare café &snackmeny 11.00-16.00, en dagens 12.00-14.00 och á la carte meny från 18.00 - 20.00. Vi arbetar mycket med viltkött och fjällfisk. Vi är ett litet team som stöttar varandra
Att jobba på fjällstation innebär att personalen bor, lever och arbetar tillsammans under några månader. Boende ingår och kostavdrag görs under arbetsperioden.
Vi arbetar enligt kollektivavtal mellan HRF och VISITA.
Ansökan skickas med personligt brev samt CV till:
[email protected]
Vid frågor kontakta: Annika Reuter, 073-073 74 63
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
16 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"