Kock till Mezclar Lounge
12 Mar 2024
Vi är ett nystartat restaurangkoncept i Kungsängen med en vision att erbjuda en fräsch matupplevelse och familjär känsla. Du kommer vara en del av ett energiskt och kreativt team. Vi tror på att använda råvaror med kvalite för smakrika rätter men även kreativitet för att skapa dem minnesvärda för våra gäster.
Arbetsuppgifter: Som kock hos oss kommer du att ha ett brett ansvarsområde. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:
Matlagning: Du kommer att ansvara för att tillaga högkvalitativ mat med fokus på smak, presentation och kreativitet.
Menyutveckling: Vi ger dig stort utrymme att utveckla vår meny. Du kommer att få möjlighet att experimentera med nya rätter och smakkombinationer.
Köksansvar: Du kommer att vara delaktig i att organisera och leda köket. Det innebär att du har möjlighet att påverka arbetsrutiner och teamets utveckling.
Vi söker dig som:
Är en passionerad matkreatör med minst två års erfarenhet som kock.
Gärna erfarenhet av att laga smårätter.
Har en god generell förståelse för menyplanering.
Är prestigelös, engagerad och kreativ.
Förmåga att arbeta effektivt under hög belastning.
Kunskap om livsmedelssäkerhet och hygienstandarder.
Teamspelare med förmåga att samarbeta med övrig kökspersonal.
Flexibilitet och beredskap att arbeta kvällar, helger och under vissa helgdagar.
Formell utbildning inom matlagning eller restaurangbranschen är en fördel, men inte ett krav
Har goda kunskaper i svenskt och engelskt tal.
Vi erbjuder:
En inspirerande arbetsmiljö där du får utrymme att utveckla både dig själv och vårt koncept.
Möjlighet att vara med att påverka och skapa vårt koncept.
Ett härligt team som brinner för mat och service.
Ansökan: Om du har någon eller flera av dessa kvalifikationer och tror att du skulle passa in i vårt team är du välkommen med din ansökan till [email protected]. Skicka ditt CV och ett personligt brev där du berättar om din passion för matlagning och varför du är rätt person för tjänsten, lämna gärna löneanspråk med din ansökan. Tjänsten startar 1 April men gärna tidigare. Vid frågor kontakta Ciprian 076-0912875 eller Mats 070-7702993
Vi ser fram emot att höra från dig!
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"