Kock till Mezclar Lounge
12 Mar 2024
Vi är ett nystartat restaurangkoncept i Kungsängen med en vision att erbjuda en fräsch matupplevelse och familjär känsla. Du kommer vara en del av ett energiskt och kreativt team. Vi tror på att använda råvaror med kvalite för smakrika rätter men även kreativitet för att skapa dem minnesvärda för våra gäster.
Arbetsuppgifter: Som kock hos oss kommer du att ha ett brett ansvarsområde. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:
Matlagning: Du kommer att ansvara för att tillaga högkvalitativ mat med fokus på smak, presentation och kreativitet.
Menyutveckling: Vi ger dig stort utrymme att utveckla vår meny. Du kommer att få möjlighet att experimentera med nya rätter och smakkombinationer.
Köksansvar: Du kommer att vara delaktig i att organisera och leda köket. Det innebär att du har möjlighet att påverka arbetsrutiner och teamets utveckling.
Vi söker dig som:
Är en passionerad matkreatör med minst två års erfarenhet som kock.
Gärna erfarenhet av att laga smårätter.
Har en god generell förståelse för menyplanering.
Är prestigelös, engagerad och kreativ.
Förmåga att arbeta effektivt under hög belastning.
Kunskap om livsmedelssäkerhet och hygienstandarder.
Teamspelare med förmåga att samarbeta med övrig kökspersonal.
Flexibilitet och beredskap att arbeta kvällar, helger och under vissa helgdagar.
Formell utbildning inom matlagning eller restaurangbranschen är en fördel, men inte ett krav
Har goda kunskaper i svenskt och engelskt tal.
Vi erbjuder:
En inspirerande arbetsmiljö där du får utrymme att utveckla både dig själv och vårt koncept.
Möjlighet att vara med att påverka och skapa vårt koncept.
Ett härligt team som brinner för mat och service.
Ansökan: Om du har någon eller flera av dessa kvalifikationer och tror att du skulle passa in i vårt team är du välkommen med din ansökan till [email protected]. Skicka ditt CV och ett personligt brev där du berättar om din passion för matlagning och varför du är rätt person för tjänsten, lämna gärna löneanspråk med din ansökan. Tjänsten startar 1 April men gärna tidigare. Vid frågor kontakta Ciprian 076-0912875 eller Mats 070-7702993
Vi ser fram emot att höra från dig!
12 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"