Kock till Pinchos Göteborg
18 Mar 2024
Till köket på Pinchos välkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster vid luckan & våga stå i hettan och svinga fram varma tapas till luckan!
Är det dags för en ny utmaning passar detta perfekt för dig.
Då vi inte kräver tidigare kökserfarenhet utan vi erbjuder en utbildning som passar för att du ska kunna jobba i vårat kök!
Det viktigaste är att du vill lära dig något nytt och ha kul på vägen!
Vi kan erbjuda dig
en rolig arbetsplats
stora möjligheter att utvecklas i kedjan
ett innovativt koncept
fantastiska kollegor
För att passa bra hos oss tror vi att du
Sprider positiv energi och glädje
Trivs med högt tempo
Uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder
Är bra på att säkerställa kvalitet
Uppskattar att tillaga mat enligt recept
Är snabb, noggrann och effektiv
Kan och vill bjuda på dig själv
Låter det som något för dig? Skynda dig att söka!
18 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"