Kockar/kallskänka 2024
19 Mar 2024
Vi söker dig som har mångårig erfarenhet från restaurangbranschen och som strävar efter att ge våra gäster bästa möjliga upplevelse. Som person får du saker gjorda, är driven, tar initiativ och fungerar bra på skift med ett flertal kollegor runt dig. Med en positiv anda, hög stresstålighet och flexibilitet blir du en viktig del av vårt kockteam.
Du ska ha minst två års erfarenhet som kock och vara en ordningsam problemlösare som kan arbeta både kvällar och helger. Du ska helst kunna svenska i tal och skrift eller engelska
Tjänsten är en säsongsanställning på 100 %. Arbetstiden är varierande, med en del kvälls- och helgarbete. 15 juni-15 augusti
Vi är anslutna till Visita och förhåller oss till gällande kollektivavtal.
Mejla din ansökan till [email protected]
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"