Kockar och kallskänkor till Eckerö Linjen i sommar
14 Mar 2024
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Gillar du att jobba i ett högt arbetstempo med ett glatt och positivt humör? Har du ett intresse för service som gör att du alltid vill överträffa gästens förväntningar? Ta chansen att bli en del av vår glada besättning! M/S Eckerö är ett trivsamt fartyg med god stämning.
Eckerö Linjen är känd för sin goda mat. Totalt jobbar mellan 10-20 kockar och kallskänkor (beroende på säsong) i köket med att tillreda den mat som vi serverar i M/S Eckerös fyra restauranger samt i personalmässen. Vi gör det mesta av maten från grunden ombord, alltifrån fonder och långkok till olika inläggningar. För oss är det viktigt att använda närproducerade och närodlade råvaror så långt som det bara är möjligt. Därför har vi ett långt och nära samarbete med flera lokala producenter från Roslagen och Åland.
Inför sommarsäsongen söker vi nu kockar och kallskänkor. I vårt kök får du möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter i en trevlig arbetsmiljö. Vi söker dig som har köksutbildning med inriktning på restaurang och storkök och som har några års arbetserfarenhet. Arbetet är så kallat 1:1 arbete, det vill säga 1 vecka jobb/1 vecka ledigt, med lön enligt svenska kollektivavtal. För att kunna jobba ombord måste du vara minst 18 år gammal.
Sista ansökningsdag: 30 april 2024, men skicka gärna din ansökan tidigare eftersom rekrytering sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Så länge annonsen ligger uppe tar vi in nya ansökningar.
Vid eventuella frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta [email protected]
Välkommen med din ansökan!
14 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wedholms Fisk firar 40 år med gästspel av Johan Jureskog
"Med Johan vill vi gå så långt utanför den vanliga menyn som möjligt"
-
Recept: Mac n’ Cheese Fusion med het vitlök och krispig salvia
Pastarecept med cheddarostcréme
-
Pontus Frithiof at Bro Hof startar vid årsskiftet
"Vi ser detta som en fantastisk möjlighet att skapa en plats som erbjuder en oslagbar upplevelse"
-
I mars öppnar nyrenoverade Scandic Wallin
"Vi ser verkligen framemot att äntligen få slå upp portarna till detta moderna hotell med mycket centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter"
-
Uber Ski lanseras i Sverige
"Med Uber Ski tror vi att vi kan hjälpa dem som vill lägga mindre tid på logistiken och mer tid på allt det roliga under semestern. Vi hoppas tjänsten blir ett uppskattat tillskott under skidsäsongen"
-
Indochine har öppnat på Arlanda
"Indochine är, med sitt asiatiska, inspirerande koncept, ett perfekt komplement till det övriga utbudet på Marknadsplatsen"
-
Max öppnar flagship-restaurang i Köpenhamn
"Restaurangen får ett väl synligt läge där många gående och cyklister passerar varje dag"