Kockar och kallskänkor till Eckerö Linjen i sommar
19 Mar 2024
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Gillar du att jobba i ett högt arbetstempo med ett glatt och positivt humör? Har du ett intresse för service som gör att du alltid vill överträffa gästens förväntningar? Ta chansen att bli en del av vår glada besättning! M/S Eckerö är ett trivsamt fartyg med god stämning.
Eckerö Linjen är känd för sin goda mat. Totalt jobbar mellan 10-20 kockar och kallskänkor (beroende på säsong) i köket med att tillreda den mat som vi serverar i M/S Eckerös fyra restauranger samt i personalmässen. Vi gör det mesta av maten från grunden ombord, alltifrån fonder och långkok till olika inläggningar. För oss är det viktigt att använda närproducerade och närodlade råvaror så långt som det bara är möjligt. Därför har vi ett långt och nära samarbete med flera lokala producenter från Roslagen och Åland.
Inför sommarsäsongen söker vi nu kockar och kallskänkor. I vårt kök får du möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter i en trevlig arbetsmiljö. Vi söker dig som har köksutbildning med inriktning på restaurang och storkök och som har några års arbetserfarenhet. Arbetet är så kallat 1:1 arbete, det vill säga 1 vecka jobb/1 vecka ledigt, med lön enligt svenska kollektivavtal. För att kunna jobba ombord måste du vara minst 18 år gammal.
Sista ansökningsdag: 30 april 2024, men skicka gärna din ansökan tidigare eftersom rekrytering sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Så länge annonsen ligger uppe tar vi in nya ansökningar.
Vid eventuella frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta [email protected]
Välkommen med din ansökan!
19 Mar 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Kryddiga drinkar med Fireball
Firebål, Spicy Sunrise och Fireball Sour
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Topp 10: Hit reser svenskarna på höstlovet
"Det har varit ett högt bokningstryck i år"
-
Estrellas Heta Häxhattar med chili och gräddfil gör comeback
De frasiga barsnacksen är tillbaka
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Fanta lanseras med Beetlejuice -design
"Inför Halloween kände vi att det var det perfekta tillfället att skaka om Fanta lite och blanda det bubbliga och färgglada med Beetlejuices läskigheter"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"